moula píše:Ahoj, mám dotaz. Jsem student a policie mi namerila pri jizde 1,8 promile alkoholu a nemel jsem u sebe ridicsky prukaz. Dostal jsem trest odneti svobody na dobu 4 mesicu a podminku na 2 roky + zakaz rizeni na 2 roky. Nikde nebylo psano co mám udelat se svym ridicakem. Nevite co mam delat? A jde se v pulce trestu zakazu rizeni odvolat? Abych mel ridicak za rok a ne za dva. DÍÍÍÍÍÍÍÍKY![]()
![]()
moula píše:Ahoj, mám dotaz. Jsem student a policie mi namerila pri jizde 1,8 promile alkoholu a nemel jsem u sebe ridicsky prukaz. Dostal jsem trest odneti svobody na dobu 4 mesicu a podminku na 2 roky + zakaz rizeni na 2 roky. Nikde nebylo psano co mám udelat se svym ridicakem. Nevite co mam delat? A jde se v pulce trestu zakazu rizeni odvolat? Abych mel ridicak za rok a ne za dva. DÍÍÍÍÍÍÍÍKY![]()
![]()
J.Stefunda píše:Hrozi mi odebrani ŘP zpusobil jsem dva přestupky behem 2 mesicu překročeni rychlosti v obci na nechranenem prejezdu o 21 a 23km-h.K prvnimu jsem se přiznal a dostal jsem 2.500 a -body tet mam doma fotky a vysvetleni prestupku druheho poradite Dik Jirka
Zpět na Zákaz řízení, trestná činnost v dopravě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků