od Agripina v pon 01. bře 2010 0:42:19
Dobrý den,
cca po 40 letech jsem se setkala se svým biologickým otcem. Platil na mě mamce řádně výživné.
Naše vztahy se během minulého roku umocnily. Myslela jsem si, že si otce ještě celkem užiju. Mám ještě sestru z otcova manželství. Vše bylo v celku fajn až na šokujúcí náhlý telefon, včera, kde mi oznámil, že oni už do rodiny nikoho nechtějí.
Myslím si, že to následovalo po nějaké rodinné poradě. Přitom se tvářili na mě moc sympaticky.
Ale k věci a moje otázka
-budu dědit? Protože se mi zdá, že otec chce najednou zamezit mému kontaktu s ním. O peníze mi v první řadě vůůbec nešlo. Ale když takovým neurvalým způsobem a vymýšlením si nějakých zcela nepravdivých argumentů vůči mé osobě se staví k situaci, myslím si, že to konání má konkrétní úmysl - a to- zbavit mě dědictví.
Sestra je jedináček, žije ve velké vile se svojí matkou, otec s nimi nežil 20 let a má svůj domek po rodičích. Najednou se dali do hromady a zaujal takové nemorání a neetické stanovisko. Cítím se strašně ublížená a podvedená, přesně jak to udělal mojí mamce. Teď má leukemii, bylo mi ho opravdu líto, chtěla jsem mu pomoct, bohužel.. ten telefon byl nechutný.
Takže mám právo na nějaké dědictví? Děkuji moc.