veřejnost u jednání ve věci péče soudu o nezletilé
Pravidla fóra
Toto fórum slouží jako otázky a odpovědi pro stránky Rodina u soudu. Než položíte otázku projděte si pečlivě toto fórum, případně i samotné stránky Rodina u soudu.
Fórum je pro pokládání nových otázek uzamčeno, ale jsme přesvědčení, že jsme na našich stránkách odpověděli již na vše, co se týká rodinného práva. Pokud budete chvíli hledat, určitě svou odpověď najdete.
Toto fórum slouží jako otázky a odpovědi pro stránky Rodina u soudu. Než položíte otázku projděte si pečlivě toto fórum, případně i samotné stránky Rodina u soudu.
Fórum je pro pokládání nových otázek uzamčeno, ale jsme přesvědčení, že jsme na našich stránkách odpověděli již na vše, co se týká rodinného práva. Pokud budete chvíli hledat, určitě svou odpověď najdete.
• Stránka 1 z 1
veřejnost u jednání ve věci péče soudu o nezletilé
dobrý den, za 14 dní mám soud o úpravě styku (jsem matka nezl.), ráda bych,aby tam jako veřejnost byl přítomen můj otec, je nějak upravena, omezena veřejnost u jednání ve věcech dětí?
- klaudie
Re: veřejnost u jednání ve věci péče soudu o nezletilé
klaudie píše:dobrý den, za 14 dní mám soud o úpravě styku (jsem matka nezl.), ráda bych,aby tam jako veřejnost byl přítomen můj otec, je nějak upravena, omezena veřejnost u jednání ve věcech dětí?
Ano soudní jednání je veřejné, kdokoliv tam tedy může přijít a sledovat ho. Nesmí ale do jednání zasahovat nebo rušit, jinak bude vykázán.
Admin - projděte si pořádně toto fórum, než se zeptáte.
Mnoho informací získáte i přímo na stránkách Rodina u soudu a www.trestni-rizeni.com
Mnoho informací získáte i přímo na stránkách Rodina u soudu a www.trestni-rizeni.com
- Poradce Administrátor
- Administrátor
• Stránka 1 z 1
Zpět na Úprava styku s dítětem