mamka píše:Dobrý den,
může matka ještě před rozvodem se s dětmi odstěhovat a změnit sobě a jim trvalé bydliště? Ještě není žádný platný rozsudek.
Může, ale měla by s s otcem dohodnout na tom, jak to bude s ním a s dětmi dál.
mamka píše:Dobrý den,
může matka ještě před rozvodem se s dětmi odstěhovat a změnit sobě a jim trvalé bydliště? Ještě není žádný platný rozsudek.
klaudie píše:dobrý den, podal jsem návrh na předběžné opatření, o tom bylo rozhodnuto - jinak, tzn. nevyhověno návrhu tak, jak byl formulován, ale soud si styk upravil podle svého, rozhodnutí mi ještě nebylo doručeno, nicméně obsah rozhodnutí znám, nevyhovuje mi, jaký by byl procesní důsledek tohoto:
před doručením rozhodnutí o předběžném opatření bych podal zpětvzetí návrhu na PO?
uplatní soud § 96 odst. 4, tedy nebude zjišťovat názor ostatních účastníků?
/§ 96 odst. 3) Jestliže ostatní účastníci se zpětvzetím návrhu z vážných důvodů nesouhlasí, soud rozhodne, že zpětvzetí návrhu není účinné. Nebylo-li dosud o věci rozhodnuto, pokračuje soud po právní moci usnesení v řízení.
odst. 4) Ustanovení odstavce 3 neplatí, dojde-li ke zpětvzetí návrhu dříve, než začalo jednání, nebo jde-li o zpětvzetí návrhu na rozvod, neplatnost manželství nebo určení, zda tu manželství je či není anebo o zpětvzetí návrhu na zrušení, neplatnost nebo neexistenci partnerství./
děkuji
Zpět na Úprava styku s dítětem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků