Admin píše:To jsou spíše důvody ke zrušení předběžného opatření. Toho se u soudu můžete rovněž domáhat i mimo odvolání (můžete si podat odvolání a zároveň návrh na zrušení předběžného opatření. Předběžné patření je záležitost spíše mimořádná, musí být řádně vyargumentováno, doporučuji proto vyhledat pomoc advokáta.gabri píše:Děkuji, ráda bych uvedla příklad: Otec neustále nedodržuje usnesení předběžného opatření, chce si dceru brát kdykoliv on bude chtít. Nedodržuje hodiny stanovené soudem i přesto,že návrh na předběžné opatření navrhoval on. Dle soudu si má dceru vyzvedávat út a čt od 12.30 do 18h, so od 10 do 18h.
Jelikož odvolací soud nemá lhůtu, může to trvat i několik měsíců. Dcera má 2.5 roku, otec je veden na úřadě kde má trvalý pobyt, momentálně nemá byt a já mám obavy kde s dcerou bude trávit hodiny styku, třeba při špatném počasí. Myslím si,že sociální úřad pochybil, když souhlasil s návrhem otce. Samozřejmě budu podávat odvolání proti předběžnému opatření, ale zároveň bych zažádala o PO nové, jsou tyto důvody pro nové rozhodnutí soudu? Děkuji
Děkuji Vám za radu. Jelikož jsem na MD, budu si muset podat návrh na zrušení PO sama.